Kinfolk – The Kinfolk Table

399,00 DKK

På lager

Brand: Kinfolk

Variant: The Kinfolk Table / KOMMER SNART

The Kinfolk Table bogen er fyldt med æstetisk flotte fotografier og design, The Kinfolk Table vil inspirere dig til din næste hyggelige middag med familien eller vennerne. Byerne der er i fokus i The Kinfolk Table bogen er Brooklyn, København, Kinfolks hjemby Portland, Oregon og det landlige England, men de japanske, mexikanske og koreanske indflydelser optræder også i Bogen.

Bestil bogen allerede nu og modtag indenfor få dage

 

 

Beskrivelse

The Kinfolk Table

The Kinfolk Table er en skøn skøn kogebog, der er skrevet af mere end 40 dygtige madelskere, som hver har bidraget med 1 til 3 opskrifter til denne bog. Kinfolk The Table er en bog med skønne og inspirerende opskrifter, Kinfolk The table består af 400 sider. Nathan Williams er hovedforfattere på The Kinfolk Table. Bogen er fyldt med lækre, skønne og inspirerende opskrifter og udover det har bogen mere end 400 inspirerende og æstetisk flotte billeder, der giver dig lyst til at gå igang med det samme. Se hele udvalget fra Kinfolk her

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kinfolk – The Kinfolk Table”

Fragt & Levering
Forsendelse i Danmark: GLS Pakkeshop: 19 DDK ved køb under 399 DKK inkl. moms Gratis ved køb over 399 DKK inkl. moms

Levering til erhvervsadresse: 35 DKK ved køb under 399 DKK inkl. moms Gratis ved køb over 399 DKK inkl. moms Husk at angive firmaets navn.

Worldwide Shipping: Norden 100 DKK Europe 190 DKK World 250 DKK
Spørgsmål til varen?

Varenummer: 16405 Kategorier: , , ,