Bag om Creadecor

Creadecor er en dansk ejet webshop med fine design plakater til dig og dit hjem. Hos Creadecor har vi en stor passion for design, web og plakater – vi brænder for at give vores kunder gode shoppingoplevelser på internettet. Navnet Creadecor er sammensat af de Engelske ord for krativitet og dekoration, “creativity” og “decoration”, som er de bærende elementer for vores produkter. Vi bestræber os på, at Creadecor skal være en webshop i øjenhøjde, hvor der skal ydes den bedste service for dig.

Plakater, rammer og grønne planter

Vi er selv fascineret af, de mange forskellige stemninger og stile man kan skabe i sit hjem. Kaktus trenden, som virkelig hitter rundt omkring i hjemmene – har fået sin plads i vindueskarmene og i de fysiske butikker – vi har selv manglet et onlineunivers, med smukke grønne planter, hvor man kan købe kaktusser til sit hjem – dét onlineunivers har vi nu skabt til dig der gerne vil shoppe kvalitets ting til din bolig.

Sortiment

Vi har efter vores mening sammensat det bedste sortiment af skønne og unikke varer, som du vil kunne nyde i dit hjem hver dag. Alle varer er udvalgt med et skeptisk og skarpt blik for god kvalitet og popularitet – du kan kun finde varer i vores webshop, som vi selv elsker og står 100% inde for.

Er du kunstner eller forhandler af en vare som du synes vil passe godt ind i vores udvalg, eller blot har en god idé, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi håber, at du vil få den bedste oplevelse ved, at bevæge dig rundt i vores plakat og plante univers, og at du vil finde inspiration, til at skabe den rigtige stemning i dit hjem.

Miljøvenligpakning