Handelsbetingelser

Betaling og priser

Alle Priser er i danske kroner og er inkl. Moms. På www.creadecor.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit.

Foruden disse kort kan du benytte:

EAN (for offentlige institutioner)

Bankoverførsel (manuel overførsel til vores bankkonto)

MobilePay (benyttes via dit tilknyttede betalingskort)

ViaBill (køb dine varer på afbetaling, betal et mindre månedligt beløb)

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

  1. Har modtaget din vare.
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive en email til info@creadecor.dk hvor du oplyser dit ordrenr.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Uafhentede pakker som bliver returneret til Creadecor’s adresse, vil blive fratrukket et fragtgebyr på 49,- ved tilbagebetaling. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvilket vil sige at varen skal leveres tilbage i samme stand som ved levering.

Ved brug af den medfølgende returlabel, fratrækkes 49,- af tilbagebetalings summen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 7 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dine returvarer.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til adressen nævnt under punkt ”Firmaoplysninger”.

Reklamation

Når du handler på www.creadecor.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.

Creadecor.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.