Viser alle 7 resultater

VÆLG KATEGORI

Rulleborde og serveringsvogne

Et rullebord / serveringsvogn eller barbord er både praktisk og super dekorativt i mange rum i din boligindretning – du kan bruge det som et sidebord i stuen, som serveringsvogn eller til små pynteting i entreen. Der findes rulleborde til enhver smag.

Det populære rullebord – use i sort stål med magasinholder

house-doctor-use-rullebord

House Doctor Use er et fint og minimalistiks rullebord i sort stål, som passer perfekt ind i stort set alle hjem, den er smuk og enkel og kan stå i alle rum.

Rullebordet Use har en underhylde og en smart magasinholder, som du kan bruge til dine boligmagasiner. Rullebordet Use er et enkelt rullebord med smarte funktioner – samtidig kan du bruge det som et opbevaringsmøbel.

Overfladerne på Use-rullebordet er perforerede, og stellet er slankt og meget stilrent. Rullebordet Use har en lækker størrelse og kan stå i stort set alle rum – eksempelvis i entréen, eller i stuen hvor du kan stille din yndlings bordlampe eller potteplante med grønne planter. House Doctor – rullebord use er et virkelig populært og trendy rullebord.

Rullebord Use er designet i sort stål. Brug bordet som et smukt rullebord i stuen, som opbevaringsplads til magasiner, bøger og anden dekoration.

Rulleborde – sort rullebord i metal

Et flot og skønt rullebord i enkelt og minimalistisk design. Rullebordet fremstår med rene linjer og store lækre hjul der skaber en flot kontrast den den sorte jern farve. På dette rullebord kan du have noget stående på nederste hylde – det kunne være flotte potteplanter og nogle store tykke inspirerende bøger fra Kinfolk. Ovenpå rullebordet kunne der stå en flot vase med flotte blomster eller en bordlampe i flot enkel stil.

House Doctor - Rullebord sort - rullebord fra house doctor - sort rullebord house doctor rullebord