Viser alle 5 resultater

VÆLG KATEGORI
-29%
Blue water splash trine holbæk abstrakt kunst - kunst plakater
Luk

Trine Holbæk plakat – Water splash

fra 279,00 DKK199,00 DKK
-21%
Scenery - trine holbæk designs minimalistiske plakater nordiske plakater stilrene plakater populære plakater trine holbæk plakater
Luk

Trine Holbæk plakat – Scenery

379,00 DKK299,00 DKK
-21%
Trine Holbæk designs - Delicate - minimalistiske og nordiske plakater minimalistiske plakater enkle og stilrene plakater trine holbæk designs art prints
Luk

Trine Holbæk plakat – Delicate

fra 379,00 DKK299,00 DKK
-17%
Flora blue abstrakt art prints trine holbæk - smukke kunst plakater nordiske og simple, minimalistiske plakater til hjemmet
Luk

Trine Holbæk plakat – Flora Blue

599,00 DKK499,00 DKK
-21%
Pure blue abstrakt kunst Trine holbæk simpel og nordisk kunst plakater
Luk

Trine Holbæk plakat – Pure Blue

fra 379,00 DKK299,00 DKK

Bag om Trine Holbæk

De super flotte Trine Holbæk design plakater er minimalistiske, stilfulde og fuld af harmoni og ro til sjælen. Alle plakaterne fra Trine Holbæk er perfekte, at kombinerer med hinanden. Alle Trine Holbæk plakater er produceret i Danmark.

Den populære og meget dygtige danske kunstner Trine Holbæk har en stor kærlighed for det minimalistiske og nordiske udtryk. De smukke nordiske plakater er kendt af høj kvalitet, lækkert kunstpapir.

Trine Holbæk – Nordisk, minimalistisk og smukt abstrakt kunst til dine vægge!

Plakaterne fra den populære minimalistiske kunstner Trine Holbæk, passer perfekt ind i den nordiske, skandinaviske og simple indretningsstil. De smukke kunstprints er fyldt med ro og harmoni – hvilket afspejler det mange af os ønsker i en travl hverdag. Med disse abstrakte kunstprints af Trine Holbæk Designs i de flotteste kølige og nordiske blålige farvenuancer, kan du skabe en ualmindelig flot og harmonisk væg i dit hjem.

Mangler du den perfekte gave til hende? – Vælg Trine Holbæk kunstplakaterne.

Bor du med en kvinde, der elsker det simple, stilfulde og minimalistiske – Så er vi helt overbeviste om, at en gave med Trine Holbæk plakater ikke kan slå fejl. Trine Holbæk plakaterne er smukke i hvide rammer, eller sorte rammer – her bevareres de simple og minimalistiske udtryk med de smukkeste kontraster.

Indret med Trine Holbæk plakater – Få inspiration og indretningsideer

Herunder kan du få lidt inspiration til, hvordan og hvor du kan hænge / stille de flotte plakater fra Trine Holbæk Designs. Vi har også en Instagram profil – @Creadecor.dk, hvor vi ofte viser billeder af, hvordan de kan indrettes på en flot måde – Følg med på profilen, så kan du få inspiration og ideer til din indretning.

Trine holbæk plakater - four little flowers - minimalistiske plakater - kunst plakater