Viser alle 6 resultater

VÆLG KATEGORI

Nordic art – Grafiske plakater

Flotte og enkle grafiske plakater fra Nordic art til din bolig. Grafiske plakater med flotte motiver i enkle farvenuancer. Nordic art plakaterne passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Nordic art plakaterne består af flotte grafiske motiver med enkle og unikke strukturere i. Grafiske plakater er blevet super moderne i boligindretningen.

 Grafiske plakater skaber ofte den helt rigtige kant i indretningen. Især med disse grafiske plakater fra Nordic art, som fremstår meget enkle og med et minimalistisk udtryk. 

Grafiske plakater med minimalisme og kant

Elsker du også den minimalistiske indretning og betegnelsen ‘less is more’ i din indretning? – Så er disse grafiske plakater måske nogle der vil passe godt ind i din stil i din bolig. For at bibeholde den enkle og nordiske kant som plakaterne har, kan du sætte dem i en flot ramme – Nordic art plakaterne vil passe godt ind i en sort ramme, en hvid ramme eller en eg ramme. Hvis du er mere til Valnød, Fyr eller en helt anden ramme, så tag et kig på udvalget af vores rammer og find din egen favorit.

Sammensæt de grafiske plakater fra Nordic Art

Plakaterne fra Nordic art er nemme at sammensætte på tværs af hinanden, fordi de alle har det samme minimalistiske udtryk.

Grafiske plakater i sorte og hvide nuancer