Viser alle 7 resultater

VÆLG KATEGORI

Michelle Carlslund’s univers

Her er der fyldt med sjove illustrationer af bjørne, sømænd, bylandskaber, legesyge ordspil, højtelskede honning bjørne og meget andet, som helt sikkert vil bringe et smil frem på dine børns læber.

Hun forsøger altid at finde på nye ting og sager og plakatfamilien vokser fortsat. Michelle laver smukke kunsttryk, der er kendt for sine firnurlige og farverige streger. Michelle er inspireret af alt omkring hende, hun forsøger altid at lave et lille twist og en humoristisk udstråling så selv de mest børnevenlige plakater passer til både børneværelser og voksenrum.

Hovedparten af Michelle’s plakater er trykt på bæredygtig sten papir. Stone papir er fremstillet af kalksten og oliebaseret ugiftigt bindemiddel kaldet HDPE. Produktionen af sten papir frigiver halvt så meget kuldioxid som konventionel papir. Stone paper er vugge-til-vugge-certificeret, og under rette betingelser det vil begynde at nedbrydes.

27-årige Michelle Carlslund grundlagde sin virksomhed, for fem år siden, mens hun studerede grafisk design. I 2013 begyndte hun at arbejde på fuld tid som plakat designer og illustrator. Nu kan hendes flotte plakater, kort og notesbøger købes i mere end to hundrede designbutikker rundt omkring i verden.