Viser alle 7 resultater

VÆLG KATEGORI

Hipd plakater – kunstneren bag

Manden bag Hipd forklarer: “Jeg er uddannet tømrer, men fandt hurtigt ud af at jeg ikke kunne holde til dette arbejde indtil jeg blev 80. Så efter 8 år som tømrer gik jeg ind i diskoteks branchen og var bestyrer i 2 år på et +21 diskotek i holstebro.

Efter de 2 år kom jeg tilbage som tømrer i et års tid og begyndte sidste måned som studerende på VIA University hvor jeg læser til konstruktør. Har altid elsket at tegne i hånden og derved kom det naturligt for mig at arbejde dybere i adobe. Så efter 4 års erfaring med dette valgte jeg at starte et firma med mine værker og Hipd plakater kan snart fylde 5 måneder. :)” – Hipd Plakater

Grafiske plakater med humor – Hipd plakater

Sjove plakater med humoristiske tekster fra Hipd. Bag de grafiske plakater og humoristiske motiver med de sjove citater står Martin Christiansen, som har base i Holstebro. Bring humor ind i din boligindretning med sjove plakater fra Hipd. Mange af plakaterne er trykt i begrænset oplag (limited edition), og hver enkelt plakat er nummereret.

Hipd plakater – Stemning i dit hjem!

Skal dine hvide vægge have nyt liv? – og er du til humor? – Så kan vi anbefale de meget populære plakater, med mange forskellige motiver med morsom tekst til. Elsker du personlighed og hyggestemning i dit hjem, så vælg en Hipd plakat! Vi er helt vilde med plakaterne, blandt andet “Det er bare helt i hjorten” eller “det kunne jeg jo ægge-hvide” – de passer super godt ind i et hjem med både liv, stemning og hygge!

Vi kan ikke komme på nogen, som vi ikke tror ville blive glade for en Hipd plakat – De er både charmerende, sjove, humoristiske og et smil på læben er ikke til, at undgå med disse plakater. Gaveideer fra Hipd kunne blandt andet være “I love you like no odder” eller “Owl you need is love” – Alle Hipd plakater er super sjove, på hver deres måde og til hver deres personlighed. Har du en far, mand eller kæreste der går meget på jagt – er der også nogle super sjove rådyr-plakater – Shop blandt andet “Hvor dyr er en hjort? – den er rådyr”. Hipd plakaterne fåes i a3 og 50×70, nogle af plakaterne fra HIPD laves kun i begrænset oplæg – Limited Edition, så du kan være en af de få der får fingrene i de seje plakater!