Viser 1 resultat

VÆLG KATEGORI

Plakater med planter fra By Garmi

By Garmi er et lille københavnsk baseret studie, som har specialiseret sig i grafisk design. By Garmi holdet består af af to herre med forskellige baggrunde, men som begge deler samme passion for grafik- og interiørdesign. By Garmi har til formål at skabe smukke, æstetiske og bæredygtige illustrationer. Find din favorit blandt By Garmi plakaterne med flotte grønne planter.

Flotte, enkle og stilrene plakater med planter fra By Garmi. Plakaterne fra By Garmi passer perfekt i en sort ramme eller eg ramme. Elsker du planter – så indret dine vægge med flotte planter. Vi har populære plakater med planter, monstera-blade, palmer og meget mere. Hygge i hjemmet med By Garmi plakater.

Botaniske plakater

Indret din bolig med æstetisk flotte plakater fra By Garmi. Flotte, dekorative botaniske plakater der skaber hjemlighed i hjemmet. Levende planter er blevet meget populært i hjemmene, samtidig er plakaterne med planter fra By Garmi perfekte at kombinere sammen med de levende planter. Skab en hjemlighed med den grønne flotte farve. Indretningsideer med botaniske mønstre, illustrationer, plakater osv. er en af de største trends netop nu. Grønne planter, palmer, monstera planter vokser frem over alt. Botanik og grønne blade giver stue, køkken og soveværelse et levende og hyggelgit udtryk i indretningen. Indretning med botaniske prints er yderst populært i hjemmene – Se hele udvalget af de smukke illustrationer / plakater med planter fra By Garmi.

 

By garmi - by garmi plakater - plakater med planter - botaniske plakater - monstera plakater - plakate til stuen