Viser alle 15 resultater

VÆLG KATEGORI

Børneplakater – Leg og lær med Alfabetdyr

Alfabetdyr er et dansk brand der designer plakater til børn og deres forældre. Annesofie er personen bag Alfabetdyr som blev grundlagt tilbage i 2014. Siden da er der kommet mange nye dyr, farver og ideer til de mange sjove børneplakater.

Vi er vilde med de mange fine og finurlige børneplakater designet af Alfabetdyr. Plakaterne er sjove og lærerige, at have hængende på væggen i børneværelset, ved køkkenbordet eller i stuen. Der findes mange forskellige plakater, mange med forskellige søde dyr, navneplakater, ABC plakater og plakater med tal. Super fine børneplakater, som kan hjælpe dine børn til at få det sjovt med at tælle, eller synge alfabetet. Shop de mange populære plakater af Alfabetdyr.

Alfabetdyr milepælskort, Alfabetdyr barnets bog

Ikke blot børneplakater er hvad du kan købe – også Alfabetdyr milepælskort, som er rigtig sjove, at have mens din baby vokser. Alfabetdyr har også lavet de fineste Din Historie bøger, hvor du kan skrive mange søde notater og tilføje billeder af din baby, som senere kan kigge i bogen og se alle de tanker og sjove ting der har været i barndommen. Din historie bøgerne  findes i nogle forskellige farver – og er perfekte som en personlig barselsgave eller personlig dåbsgave.

Abc plakat til børn fra Alfabetdyr

Betyder det også meget for dig, at kunne lære dine børn alfabetet på en hyggelig og sjov måde? Så er denne Abc plakat helt sikkert en for dig og dine børn. Abc plakaten er med sjove dyr der matcher bogstaverne i hele alfabetet. Find Abc plakaten