Viser alle 7 resultater

VÆLG KATEGORI

Magasinholdere – opbevaring af magasiner

Hos Creadecor har vi et stort udvalg af magasinholdere – en smart måde at opbevare dine magasiner på. Opbevar dine magasiner og aviser i en flot og dekorativ magasinholder, som er pæn at have stående fremme. Giv aviserne og de flotte magasiner en plads fremme i din indretning på en dekorativ måde med en magasinholder eller en avisholder. Magasinholderne fra House Doctor har lige som så meget andet indenfor opbevaring, ikke alene en praktisk effekt, magasinholdere er også med til at skabe bolig stilen i et rum. Magasinholdere fra House Doctor har et grafisk flot look med flotte stål detaljer, opbevar dine magasiner og aviser på en flot måde i din bolig.

De mange magasiner, vi læser for at få den rigtige inspiration, er ofte vildt flotte i sig selv. En smart måde, at opbevare de flotte magasiner på er i en magasinholder der skaber et flot og grafisk look i din bolig. Med en magasinholder gør det det nemmere at give dine magasiner en plads i din boligindretning på en dekorativ og simpel måde.

Med en avisholder eller magasinholder kan du få en plads til dine aviser, magasiner og andre blade på en stilfuld måde i din boligindrtening, så de ikke ligger og roder. Hos Creadecor finder du både magasinholdere der kan placeres på gulvet og avisholdere eller opslagstavler der skal hænges op på væggen – en smart og dekorativ måde, at opbevare dine magasiner på.