Viser alle 4 resultater

VÆLG KATEGORI

Bag de mange lækre produkter fra mærket Uashmama er en Italiensk familie. Uahmama udtales Wash Mama – navnet er skabt udfra tanken om, at mødre vasker tøj til sine børn. Alle produkter fra Uashmama, er designet og fremstillet i Lucca, Toscanan i Italien.

Uashmama paperbags

Papiret er udarbejdet ved hjælp af jomfri fiber. Uashmama produkterne er lavet utroligt stærke og virker og ser ud som læder. Faktisk produceres produkterne, på en måde der svarer til læder, hvor hvert enkelt ark papir strækkes og garves – som gør, at produkterne kan bruges hver dag og tåle slidtage. Produkterne fra Uashmama, kan vaskes i vaskemaskinen.

Uashmama produkterne er et perfekt eksempel på bæredygtighed. De er perfekte til mange forskellige former for opbevaring – f.eks. planter, urter, frugt, brød. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Uashmama poserne bruges blandt andet, som potte- og planteskjulere, som giver et super lækkert look. Poserne er designet i lækre neutrale farver, som gør dem tidsløse og muligt, at dekorere med i ethvert hjem. Poserne er rummelige og rigtig flotte med grønne planter i. Poserne er ikke vandtætte og der skal derfor stå en vandtæt potte i bunden af posen, så der ikke render vand igennem posen.