Viser alle 8 resultater

Summerbird chokolade

Det danske Summerbird chokolade er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i verden. I kategorien Summerbird chokolade finder du det lækreste udvalg af smagsfulde chokolader og mandler i flotte æsker. Summerbird chokolade fremstilles fuldstændig kompromisløst lige fra udvælgelsen af råvarer til udviklingen af spændende smagskombinationer.

Filosofien og grundtanken bag Summerbird chokolade har været at skabe en ren, organisk og harmonisk smag. En chokoladeoplevelse du aldrig vil glemme. Derfor producerer Summerbird selv alle sine chokolader fra bunden, så de kan følge råvarerne, processen og smagen fra start til slut. Hemmeligheden bag chokoladens originale smag, er at det kompromisløst, er den bedste råvare, der ligger til grund for chokoladen. Dette har ført til at flere af Summerbirds rå chokolader har fået en pris ved The European Chocolate Awards.

Fra summerbird finder du lækre og flotte gaveæsker med gourmet chokolade i – gaveæskerne har et enkelt og flot look og er en rigtig lækker gaveide.