Viser alle 12 resultater

VÆLG KATEGORI

Meraki er et univers der giver skønhed og lækkerhed til dig og dit hjem. Hudplejeserien fra Meraki er inspireret af skandinavisk æstetik og udviklet med naturlige indgredienser.

Få skøn hud med Meraki’s hudplejeprodukter, som er rene og forkæler krop og sjæl. Alle produkter fra Meraki’s serie, består af naturlige dufte, både til din hud og til dit hjem. Produkterne fra MERAKI er rene og uden parabener, farvestoffer, uden hormonforstyrrende stoffer, brug af mild konsevering. Naturlige æteriske olier af hudpleje. Med Meraki produkter får du en kræset, lækker vegansk hudpleje.

MERAKI produkter – Økologisk hudpleje

Meraki kan stå indenfor naturlige og rene produkter – serien dufter men af naturlige parfumer, basisolier og vitaminer der er økologiske.

De mange lækre produkter fra Meraki består af blandt andet kropspleje i form af sæber, cremer, olier og scrubs – alle produkter fra Meraki er lavet på naturlig vis.

Ikke nok med, at produkterne fra Meraki er økologiske, lækre og rene, så er meraki produkterne også skønne og flotte at have stående på badeværelset, da de har et simpelt og flot udtryk i deres emballage. Der fås også flotte hyggelige enkle duftlys med duft af naturlige parfumer.

Mild & ren med Meraki hudprodukter

Alle Meraki produkter er rene produkter, der skaber en mild og behagelig oplevelse på huden. Brug blandt andet den lækre håndsæbe fra Meraki med en blød konsistens – lige til at have stående på badeværelset. Køb Meraki produkter online og skab velvære for dig og dine gæster.

Meraki – et unikt univers af velvære- og livstilsprodukter, som er udviklet i Danmark. Med produkter fra Meraki kæler du for din krop. Hudpleje produkter der er baseret på rene og enkle principper.