Viser det enkelte resultat

VÆLG KATEGORI
-38%
the kinfolk home - kinfolk books - coffee-table books - kinfolk bøger - kinfolk home kinfolk table
Luk

Kinfolk – The Kinfolk Home

399,00 DKK 249,00 DKK

Kinfolk Books

Kinfolk blev stiftet i 2011 af Nathan Williams, hans kone Katie Searle-Willams og et par af deres venner Doug og Paige Bischoff. Kinfolk har fokus på at sætte tempoet lidt ned – slow living – og at skabe et mere intentionelt og smukt hjem. Kinfolk er et internationalt livsstilsmagasin med mange flotte æstetiske billeder. Kinfolk magasinet udgivet hvert kvartal, hver gang med et nyt emne f0r den enkelte udgivelse. Kinfolk magasinerne udgives i flere forskellige lande og på fire forskellige sprog.

Udover Kinfolk magasinerne har forlaget også udgivet to yderst populære coffee-table bøger Kinfolk Home og Kinfolk The Table, som sætter fokus på hjemmet – interiør, simple living og madlavning. Kinfolk bøgerne er altid i nordisk stil og udstråler altid skandinavisk minimalisme og kvalitet. Brug Kinfolk magasinerne og bøgerne som en del af indretningen hjemme hos dig.

Kinfolk Home

The Kinfolk Home af Nathan Williams er fyldt med æstetisk flotte billeder og indeholder interviews. Forfatteren tager dig med til 40 forskellige boliger rundt omkring i hele verden, lige fra Amerika til Europa, Asien, Afrika og Australien. Kinfolk Home giver en masse ny inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem. Kinfolk Home handler om at dyrke fælleskabet, gøre livet enkelt og at bruge sin tid på det der betyder mest for en. Bogen er fyldt med flotte billeder fordelt på 368 sider. Ens for alle boligerne i Kinfolk Home er at de allesammen er blevet til på den samme forsigtige, langsomme og gennemtænkte måde – Slow living. Læn dig tilbage i sofaen med en god kop kaffe og Kinfolk Home og læs dig til inspiration til netop dit hjem.

Kinfolk The Table

The Kinfolk Table er en kogebog, der er skrevet af mere end 40 dygtige madelskere, som hver har bidraget med mellem 1 til 3 opskrifter. Kinfolk The Table er en bog med skønne og inspirerende opskrifter, internationale eventyr og fortællinger fra verden. Kinfolk The table består af 400 sider. I Kinfolk The table bogen er der især inspiration fra byerne: Brooklyn, København, Portland, Oregon samt Englands ‘Countryside’.

Nathan Williams er hovedforfattere på The Kinfolk Table. Bogen er fyldt med lækre, skønne og inspirerende opskrifter og udover det har bogen mere end 400 inspirerende og æstetisk flotte billeder, der giver dig lyst til at gå igang med det samme.

The Kinfolk home - Kinfolk bog - kinfolk bøger - kinfolk the table kinfolk - minimalistiske bøger