Viser 1 resultat

VÆLG KATEGORI

 

Humdakin – Eksklusive plejeprodukter

Humdakin er et nyt fint og eksklusivt brand. Pleje produkter, som består af sunde og naturlige ingredienser til dig selv, din garderobe og din bolig. Produkterne er det rene luksus til dig og dit hjem.

– Et nyt dansk brand grundlagt fornyligt af Camilla. “Our beautiful packaging, our soft and clean scents, the gentle effect complete the essence of Humdakin. We want Humdakin to be a part of your home.” Camilla

De miljøvenlige og luksuriøse produkter fra Humdakin er i en flot og enkel emballage, med beroligene og rene dufte. Blandt produkterne finder du også rengøringsmidler. Ingredienserne er valgt med omhu og for at give dig mulighed for, at rengøre dit hjem uden parabener. Køb denne lækre Håndsæbe eller Håndcreme og forkæl dine hænder med eksklusive produkter.

Humdakin – Luksus til dig og dit hjem

Humdakin plejeprodukter er med til at holde huden sund og samtidig medvirker produkterne til at reducere forekomsten af ​​stresset hud. Plejeprodukterne er fugtgivende og absorberes effektivt ind i huden. Produkterne indeholder havtorn og Kamille og rene ingredienser fra den skandinaviske natur som er kendt for deres omsorg og beroligende egenskaber.

Med de eksklusive pleje produkter til hænderne skaber du ren forkælelse for din egen hud og dine gæsters hud. Gør dit tøj mere rent og blødt. Produkterne er effektive og du kan straks se og mærke forskellen på din hud og dit tøj.

Skandinavisk og nordisk – Humdakin

Plejeprodukterne kan stå inde for kvalitet, funktionalitet og godt dansk design. Humdakin er enkel, elegant, skandinavisk, og ikke mindst kvalitetsbevidst og luksus for dig og din husholdning

I serien af den moderne husholdning & hudpleje produkter vil du finde nordiske ingredienser som havtorn, kamille og Salvia. Brandet tilbyder en moderne samling af rengøringsmidler, der er skånsom mod huden, men effektive og luksuriøse. Køb HUMDAKIN opvaskemiddel eller HUMDAKIN rengøringsmiddel. Med HUMDAKIN rengøringsmidler opnår du den reneste og mildeste duft i dit hjem. Vi anbefaler produkterne til alle der ønsker et rent hjem med milde rengøringsprodukter. Produkternes fine emballage gør produkterne nemme, at indrette fint med i indretningen. Produkterne skal ikke gemmes væk under køkkenskabet, eller i vaskeskabet – de skal stå fremme.

Giv dit tøj økologisk renhed med Humdakin

For at holde dit tøj blødt og godt beskyttet er en effektiv koncentreret skyllemiddel som blødgør et must. De specielle ingredienser som produkterne indeholder beskytter fibrene i stoffet og gør strygning enkelt og nemt. Vask dit tøj med dette lækre vaskemiddel og tilføj fabric softener, for at give dit tøj en ekstra dejlig blødhed. Produkterne indeholder ekstrakter fra havtorn og kamille, som er kendt for deres beroligene effekter. Parfumesammensætninger er meget bløde, rene og sarte.

 

Humdakin – humdakin produkter – humdakin forhandler – humdakin sæbe – humdakin vaskemiddel