Viser det enkelte resultat

VÆLG KATEGORI
euqa vandflaske - mismatch pink breeze - glasflaske fra euqa - euqa bottles - pink
Luk

EQUA vandflaske – Mixmatch pink breeze

149,00 DKK

Bag om EQUA

EQUA er et team af unge motiverede mennesker, der puster kreativ ånd på drikkeflasker. EQUA’s filosofi er meget klar: de gør hvad de elsker. EQUA’s fokus er at drive forretning på en bæredygtig måde.

Alle EQUA vandflasker er lavet med masser af kærlighed, og de giver særlig opmærksomhed på detaljer og de sørger virkelig for kun, at tilbyde det allerbedste for dit helbred og naturens rigdom. EQUA fik et opdateret udseende i begyndelsen af 2017, og de fokuserer nu på de øjeblikke, der gør dig glad! Et nyt logo følger med et nyt slogan – MY MOMENT.

EQUA vandflasker – Minimalistisk design med flotte detaljer

Minimalistiske vandflasker fra EQUA, Køb de populære vandflasker hos os. Flotte minimalistiske vandflasker i glas med flotte filt detaljer. Glasflaskerne fra EQUA er perfekte til dig der går op i finish og personlig stil. EQUA flaskerne er lækre, robuste og holdbare skabt af unge innovative mennesker med et touch for godt design. Køb din EQUA vandflakse i messing, gold eller metallic – flotte glasflasker fra EQUA i flot enkelt og tidsløst design.

Mismatch kollektion – flasker i messing fra EQUA

MISMATCH Gold flasken er perfekt til dig der elsker en god vandflaske med et unikt og flot design. En solid og holdbar glasflaske med en blød filtholder kombineret med sin metalliske holder, der giver det en speciel glans og touch af stil.

Glasflaskerne fra EQUA er fremstillet af borosilicatglas. Flaskerne er overtrukket med et filtdæksel, som beskytter glasflasken og holder vandet varm eller kold længere tid. Flaskerne fra EQUA har et praktisk metalhåndtag, som giver et fast greb og gør det nemt at have med omkring. Se udvalget af de flotte EQUA flasker og find din helt egen favorit og skab din egen stil.