Kaktus

KAKTUS PASNING - TIPS & TRICKS

Kaktusser er populært som aldrig før – De grønne planter er flotte, lette at passe og sunde for indeklimaet.

Kaktus - Echinocactus Subdend kaktus planter stueplanter kaktus
Kaktus - Haworthia limifolia kaktusplante kaktusser kaktus plante
Kaktus - Gasteria Fuscopunct - kaktusplanter - stueplanter - grønne planter - kaktusser - kaktusplanter

Hurtige fif til dig med kaktus planter:

Omplant dine nyindkøbte kaktus – læs mere og få en guide med omplantning her

Sæt dine kaktusser et lyst sted – de har brug for sollys

Giv kun kaktussen vand, når du kan se jorden i planten er ved at tørre ud

Er din kaktus ved at dø ud? – så har den måske fået for meget vand!

Giv dem et brusebad når du vander – lad vandet være lunkent, så kaktussen ikke får et chok

… Eller sæt dem i et vandbad, så suger kaktusserne selv præcis det de har brug for

Brug for en mere uddybende beskrivelse af kaktus pasning? – så læs videre herunder

Kaktus - Isolatocereus STOR - kaktus planter kaktus kaktus planter stueplanter
Kaktus - Polaskia Chichipe - kaktus planter online - stueplanter - kaktusser online - kaktusplanter kaktus
Kaktus - Euphorbia Ingens STOR - kaktus planter kaktusser - kaktus online salg kaktus

Sådan passer du på godt din kaktus

De fleste kaktusser vokser i det, der normalt kaldes halvørkener, de skal altså have vand for ikke at tørre ud, men de kræver ikke særlig meget af det for at vokse sig flotte. Kaktus planter kan holde sig uden vand i flere uger. Ting man bør være opmærksom på, når man har kaktus planter i sit hjem er, at små potter tørrer hurtigere ud end store, dine planter holder op med at vokse, hvis de får for meget vand og de kan rådne, hvis de overvandes. De fleste kaktus og sukkulenter er vant til længere hvileperioder, det passer med vores vinterperiode, hvor det er mørkt og koldt, hvor de bare skal have lov til at få lys og en smule vand. Se vores forskellige kaktusplanter – varianter, former og størrelser her

Lys

Lys er en af de væsentligste faktorer for en plantes trivsel. Planternes krav til lys er dog vidt forskellige fra plante til plante. Kaktusser og andre sukkulent planter stammer fra områder, hvor der er meget lys, det er derfor vigtigt, at give dem en god lys placering i dit hjem. Hvis planterne er tynde og blege, kan det ske de for får lidt lys – får planterne lys vil du opnå lækre kompakte og farverige kaktus planter. Kaktussen kræver ikke meget pasning, blot følg enkle råd med lys og vanding. Køb dine planter online her

Vand

De fleste kaktus går i væksthvile i vinterhalvåret – så allerede fra oktober måned skal der skæres ned på vandingen. Disse planter har det altså bedst, hvis de får lov til at tørre næsten helt ud mellem vandingerne. Har du store kaktus, skal de slet ikke vandes i vinterhalvåret. Det er en god idé og det anbefales, at lade jorden tørre helt ud inden du vander fremfor, at sjatvande planterne.

Udendørs / Indendørs

Om sommeren har kaktus og sukkulent planter det godt i det danske klima, de kræver meget lys og det er derfor godt at have dine planter stående i sollyset. I vinterhalvåret og i frost tider skal planterne som regel stå indenfor.

Det er vigtigt, at de ikke står i mørke, de har brug for meget lys. Det er også vigtigt, at du husker at lufte ud i de rum, hvor de står, kaktus og sukkulenter har brug for ilt, undgå dog at lade dem stå i træk.

Kaktus - Neobuxbaumia polylop kaktus plante - kaktusser - kaktus salg
Kaktus - Noto Buiningi - kaktus planter - shop stueplanter online
Kaktus - Mammilara Woodsii - kaktus planter - stueplanter - kaktus online shop - kaktus salg

GRØN TREND! - Kaktusser & planter er populært som aldrig før!

Det er super trendy, at samle på kaktusser. Kaktussen er enkel, super nem at pleje og så passer den perfekt ind i de fleste hjem – shop grønne planter her. Den populære plante trend er både rå, minimalistisk og meget in i sin indretning og så passer den til enhvers temperament – den er nemlig nærmest udødelig, du skal blot give den en lille smule vand og stille den et lyst sted i dit hjem.

Der findes så mange flotte varianter, at det ikke kan undgåes, at du som minimum bare kan lide én af dem 🙂

Kaktusser har forskellige og flotte særprægede former og egner sig perfekt til stueplanter. De grønne planter passer perfekt til den travle hverdag, da de kræver minimal pleje – de er flotte, skaber liv i enhver stue, er dekorative og et hit i den moderne nordiske indretning. Lad dig friste af vores sortiment af stueplanter – se vores udvalg her

Grønne planter giver et sundere indeklima!

Grønne planter i hjemmet hjælper med at skabe et sundere indeklima, det skulle blandt andet være sundt for det mentale helbred og flere undersøgelser viser tegn på nedsættelse af stressniveauet – samtidig viser undersøgelser også at de grønne planter skulle have en gavnlig indvirkning på forebyggelse af hovedpine, influenza og forkølelse – så har du en stressende eller travl hverdag er det altså på at tide at få fyldt dit hjem med de grønne lækre kaktus planter.

mammilaria-compress-kaktus-plante-shop-flotte-planter-online-kaktusser-kaktus-shop-kaktus-salg-online
Kaktusplante - enkel - kaktusshop grønne planter stueplanter kaktus planter online - køb kaktus online - kaktus salg online
Kaktus - Grusonii alspina - kaktus plante - kaktus planter - grønne stueplanter - kaktusser - kaktus

SHOP dine kaktusplanter online hos os - Levende planter til vindueskarmen eller plakater med planter til væggen - vi har det hele!

Shop populære plakater med kaktus og planter

Hos Creadecor.dk sælger vi kaktus planter online – vi har et godt udvalg af kaktus i forskellige størrelser, former og grønlige nuancer. Du kan se hele vores udvalg af kaktus planter her. Kaktusserne er super hotte, at bruge i indretningen og de spreder liv og grønne friske farver til hjemmet.

Kan du lige som os, heller ikke få for mange kaktus til hjemmet? Se vores udvalg af plakater med planter. Kasia Lilja laver de flotteste plakater med stueplanter, se hele vores udvalg af Kasia’s plakater

Kaktusplanter - Interessante fakta om kaktus

Den populære og skulpturelle kaktus plante at se over alt i boligerne. De skønne planter vokser mod lyset og det kan derfor være en ideel, at dreje planten en gang imellem, for at opnå en langt mere harmonisk form. Det er også vigtigt, at når planterne vokser sig større, at de ikke fjernes fra meget lys til mørke på én gang, kaktusser skal helst vænnes langsomt til mere eller mindre lys.

Saguaro kaktus er den højeste kaktus plante, der kan blive op til 20 m høj

Alle kaktus er sukkulenter og hjemmehørende i Amerika

De opbevarer vand til at bruge det senere

Der er over 2000 arter af kaktus

Nogle pigge kan være omkring 15 cm lang

 

DIY – Lerkrukker – Mal dine lerkrukker og giv dem nyt liv

Det danske sommervejr er lidt gråt og trist i disse dage – har du ferie, lyst og tid til indendørs boligprojekter, så ved vi lige, hvad du bør give dig til!

Med dette tip kan du nemt og enkelt give dine lerkrukker og planter nyt liv – Maling kan du få i alverdens farver – det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har valgt enkle farver, som oftest passer ind i rigtig mange hjem … Og selvom du maler dem i én farve denne sommer, kan de altid males over igen med en ny farve.

Den grønne trend fortsætter og planter er noget vi ser i rigtig mange hjem – de er smukke, skaber liv og er sunde for indeklimaet. Ikke nok med det, så findes der et utallige af flotte grønne skabninger i alverdens størrelser, former & grønlige nuancer. Der er noget til enhver smag. Hos Creadecor.dk kan du shoppe dine kaktusplanter online – Se hele vores udvalg af grønne flotte planter online.

Shop dine kaktusplanter online

DIY - lerkrukker boligtrends 2016 - Martin moore plakater DIY lerkrukker Mal dine lerkrukker

Trænger dine lerkrukker til nyt liv? – Så følg denne DIY guide!

… en DIY guide til, hvordan du nemt og enkelt kan give dine lerkrukker nye farver. Vi har brugt farverne sort og grå til disse krukker – vi synes både grå og sort passer rigtig flot sammen med de grønne planter, det har en flot og enkel kontrast.

Læs med her, hvis du skal igang med DIY – Maling af dine lerkrukker:

 1. Anskaf dig følgende: Lerkrukker, Avis/magasinpapir, pensler, maling og ‘vandglas’ (kan købes hos Matas)* – ‘Vandglas’ skulle være godt, at male de indvendige overflader med, sådan at malingen ikke krakkelerer – Det er meget skrappe sager og hvis ikke du lige synes det er sagen, så kan det altså også gå an, hvis du sætter en pose i bunden af din plante – sådan at der ikke kommer vand direkte i kontakt med malingen.
 2. Lerkrukkerne kan købes online hos os – Vi har dem i tre forskellige størrelser inklusiv underkop →  Shop lerkrukkerne.
 3. Vi købte denne Vintage Matt Furniture Paint maling hos Panduro Hobbybutik – i farverne soft black og mouse grey – de koster 89,- stk.
 4. Avis/magasinpapir lægges ud på et bord. Vintage malingen har en fyldig konsistens og er allerede klar til brug og skal ikke blandes, med mindre du ønsker en farve, som Panduro butikken ikke har.
 5. Mal nu krukkerne med et tyndt lag – de skal gerne have to gange, for at dække den brune lerkrukke farve helt.
 6. Sørg for, at lerkrukkerne sættes til tørre et sted, hvor malingen ikke rører ved andre overflader.
 7. Mal færdig og lad lerkrukkerne tørre i ca. 3-5 timer.
 8. Har du brugt ‘vandglas’ til at beskytte lerkrukken indvendig er det super – har du ikke, så sæt planten i en pose, så jordet og vandet ikke kommer på malingen – jo længere holder krukken sig pæn.

 

Du kender det sikkert – det kan godt være svært, at finde lige den krukke der er perfekt til din plante – så derfor er det super genialt, at de kan males … og så endda i lige den farve du ønsker. Hvis du har mere tid og er kreativ, kan du også lave mønster på krukkerne.

 

DIY lerkrukker - maling af lerkrukker - boligtrends 2016 mal dine lerkrukker DIY home DIY bolig^ Vintage Matt Furniture paint fra Panduro Butikken – fyldig og nem, at male med – Vi anbefaler denne!

 

DIY lerkrukker - male lerkrukker lerkrukker painting DIY bolig indretning boligtips lerkrukker^ Alt du skal bruge – Lerkrukker, avis/magasinpapir, pensel, vandglas og maling

 

DIY lerkrukker - male lerkrukker - DIY boligindretning boligtips creadecor blog boligblog DIY lerkrukker lerkrukke
^ Malingen er klar til  brug straks når du åbner bøtten – mal et tyndt lag på hele krukken samt underkoppen.

 

DIY lerkrukker mal dine lerkrukker bolig tips bolig trends 16 - lerkrukker giv dine lerkrukker nyt liv - DIY bolig boligindretning^ Lad krukkerne tørre – vi brugte et vandglas til, at stille underkopperne på, mens det skulle tørre.

 

DIY lerkrukker bolig trends 2016 mal dine lerkrukker - bolig boligindretning - lerkrukker med maling lerkrukke DIY^ Vi kom til, at sætte den lysegrå krukke på hovedet på papiret uden den var helt tør – og der kommer altså mærker, som kan ses her rundt i kanten. Vær opmærksom på, at sætte krukken et sted, hvor den ikke kan sætte sig fast på papiret.

 

DIY lerkrukker mal dine lerkrukker guide DIY bolig boligindretning boligtips lerkrukker
^ Mal lerkrukkerne i de farver du ønsker – Vi har brugt Soft black og Mouse grey fra Panduro butikken .. En lille kop kaffe måtte der til midt i malingen!

 

Tørre, tørre, tørre …

Ja, og så skulle de lige bruge små 3-5 timer på, at tørre inden de var klar, til at få flotte grønne kaktusplanter i sig 🙂 …

DIY lerkrukker - mal dine lekrukker og skab nyt liv til dine planter - Boligtrends 2016 - kaktusplanter kaktuskrukker mal dine lerkrukker lerkrukker maling^ bum .. Så er den fineste Pilocereus kaktus plantet flot i den største af krukkerne. Ved siden af har vi stilt en hyggelig plakat fra Kasia Lilja “Fy for satan, hvor har vi det godt” – det er jo altid rart lige, at blive mindet om, at vi har det godt :-)!

 

DIY lerkrukker - boligtrends - Lerkrukker maling - mal dine lerkrukker - DIY boligindretning^ De malede lerkrukker i tre forskellige størrelser og to forskellige farver (Soft Black & Mouse grey fra Panduro) Lerkrukkerne kan købes i den originale farve på webshoppen – Shop lerkrukker.

DIY Lerkrukker DIY boligindretning maling af lerkrukker -^ Tre stk. krukker i tre forskellige størrelser malet i soft black – Super enkle og flotte & passer ind i de fleste hjem. Se hele vores udvalg af Kaktusser – som kan købes online.

 

DIY - Lerkrukker mal dine lerkrukker DIY guide til maling af lerkrukker cradecor^ De malede krukker passer flot med en plakat ved siden af. For, at bevare det stilrene look – kan du vælge en sort eller hvid ramme, – hvis du er mere til en ramme i anden kvalitet – har vi også det – se hele vores udvalg af rammer. Sæt evt. en minimalistisk plakat ved siden af – denne på billedet er fra Martin Moore og er kun lavet i begrænset oplæg – den er super flot og enkel!

 

DIY - lerkrukker - bolig DIY mal dine lerkrukker i smukke farver pift dine lerkrukker op med maling creadecor DIY guide til maling af lerkrukker^ Krukkerne helt tæt på i skønne grålige matte farver.

 

Synes du ligesom os, at det er et par timer værd, så er det bare med, at komme igang 🙂 – Det er både nemt, billigt, enkelt og så er de ovenikøbet super flotte! … Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med din DIY-maling.

Bedste hilsner Creadecor

Trendy planter til hjemmet – Få inspiration her

Gør din bolig smuk med grønne planter

Grønne planter er populært som aldrig før – de skaber en flot stil i hjemmet. Se hele vores grønne udvalg af flotte, skulpturelle levende planter, kaktusser og sukkulenter, som kan købes online hos os. De grønne skabninger kan bruges overalt i indretningen – planter er sunde for indeklimaet, så skaf dig nogle planter – hvis du ligesom os synes det er lækkert med planter indendørs. Shop dine planter online

indret med planter kaktus planter indretning nordiske hjem minimalistiske hjem kaktus online kaktusplanter store planter plakater planter kaktus indretning bolig details by m plakater kaktusplanter shop onlinealoe vera plant - aloe vera plante køb store planter onlinepngaloe vera plant - aloe vera plante køb store planter onlinepng

 

Gode fif når du skal indrette med dine planter

 • Køb dine planter i forskellige højder – forskellige højder er altid godt, at stille sammen, om det er interiør, planter eller hvad det end måtte være af ting i indretningen – det skaber bare altid et eller andet godt.
 • Gå all-in på grønne planter – Mange planter samme sted – er super cool og giver en flot effekt, især med planter – netop fordi de er så forskellige fra hinanden og har deres helt egen udtryk.
 • Opuntia kaktusserne, dem med ører er nogle af vores mest populære planter på shoppen – de ER bare flotte og populære!
 • Kaktus med potter, eller uden – det kan bruges som du synes – uden potter opnåes et mere rå look og med potter – opnåes et mere stilfuldt look – shop krukker online hos os

planter - grønne trendy planter stueplanter køb planter online kaktusplanter kaktusser

^ stil kaktusser i forskellige højder ved siden af hinanden og skab et hyggehjørne med en a5 plakat af Kasia Lilja – Shop her

grønne planter online - shop grønne planter trendy kaktus planter opuntia kaktus plante indretning bolig indretning

^ Planter er trendy i indretningen – store som små, i krukke som uden krukke – Shop lerpotten, Stor opuntia kaktus eller Blue Senecio plante

Indret med planter – Køb dine planter online hos os!

Der er bare et eller andet over det, at kunne shoppe sine planter og krukker online – vi elsker selv og benytter os meget af, at shoppe online – og det er altså bare rart at kunne klikke tingene hjem fra nettet og bare afhente på et posthus eller ved nærmeste pakkeshop.

Stilrent, pænt og enkelt – minimalistisk botanic, de hotte grønne skabninger har deres helt eget udtryk og er nærmest nok i sig selv – dog synes vi at lyse, grålige og simple krukker, er virkelig lækre sammen med de grønne planter – det skaber en nordisk og skandinavisk stil, som lige nu hitter rundt omkring i hjemmene. Gerne enkelt, stilrent og kun de mest væsentlige ting står fremme.

kaktus køb kaktus online kaktusplanter planter stueplanter store planter planter kaktus

kaktus planter kaktusser cactus plants grønne planter plante kaktussen kaktusser

 

^ Mange lækre krukker til dine kaktusplanter – se hele vores udvalg af krukker – blandt andet fra OOhh og UASHMAMA eller tryk på billedet for, at se alle vores krukker 🙂

Indendørs planter der er nemme at holde – og som sagtens kan tåle, at du tager på ferie uden de skal passes

Kaktusser er noget af det nemmeste, at passe – skal du på sommerferie henover sommeren, er du ikke nød til, at have nogen til at kigge efter dine kaktusser – de kan fint stå op til et par uger eller tre uden vand. Vi anbefaler normalt, at planterne står det lysteste sted i dit hjem – de har nemlig brug for lys for at vokse sig flotte – men hvis du skal på ferie, kan et godt råd være, at stille dem et mindre lyst sted, grunden er, at jo mere lys planten får desto mere vand har den også brug for. Det betyder også, at kaktusserne har mere brug for vand om sommeren, end om vinteren.

Hurtige fif til dig med kaktus planter, når du skal på sommerferie:

 • Stil din kaktus et sted i dit hjem med lidt lysindfald, ikke for meget og aldrig så den står og bliver brændt af solen fra samme vinkel hver dag, står din kaktus i meget lys, er det vigtigt du sørger for, at vende den indimellem.
 • Giv den lidt vand før du tager hjemmefra – den kan sagtens klarer sig i op til flere uger uden vand. Kaktusser har dog brug for lidt mere vand i sommerhalvåret end i vinterhalvåret, hvor de går i væksthvile.
 • Har du kaktus til, at stå udenfor, anbefaler vi – at se tages indenfor mens du er på ferie 🙂 – men det havde du helt sikkert selv også tænkt du skulle 🙂
 • Er din kaktus lidt småbleg og går det ikke helt så godt med den som du havde håbet på? – så omplant den med nyt kaktusjord (dette er en god idé, at gøre hvert 2-3 år) – stil den et lyst sted og giv den 3 teske vand før du tager på ferie.
 • Det bedste råd vi kan give dig er: vær ikke bekymret, kaktusserne er de nemmeste væsener, at passe og de dør ikke fordi du tager på ferie – de er vant til ikke at få vand ret tit.
 • VIGTIG – Giv ikke dine kaktusser for meget vand! – hellere for lidt end for meget – det er en af de få måder du kan dræbe din kaktus på – ved at give den for meget vand, den rådner ganske enkelt – så HUSK, ikke overvand den før du tager på ferie eller i det hele taget.
 • Læs mere uddybende omkring, hvordan du passer godt på dine planter her

Trendy indretning med planter

Har du det ligesom os, at du heller ikke kan få nok af de lækre grønne skabninger? – vi elsker dem! uanset om de er små, store, lysegrønne mørkegrønne i krukker eller uden krukker – de er bare for hotte! De passer i alle rum, og er med til, at skabe en god indeklima i dit hjem. Især Aloe Vera planten skulle være rigtig sund, at have stående i sit hjem – shop vores Aloe Vera plante online.

planter grønne kaktusplanter grønt rend planter stueplanter store planter kaktusser kaktus online

^ Kaktusserne er super fine, at indrette sammen med plakater – her hvor både kaktusser og plakat står på gulvet – vælg simple plakater, især denne af Martin Moore synes vi er super lækker i en stilfuld indretning – Køb Danmark plakaten her

 

planter stueplanter indret med planter trendy kaktus kaktusplanter grønne planter

^ stil dine planter på et magasin, skaber en god helhed og fungere lidt som en bakke.

 

Store kaktus planter er populært som aldrig før

omplantning af planter kaktus kaktusser plantning pasning af planter kaktusjord

Planter – Omplantning af dine kaktus planter

Fif til dine planter – vi anbefaler, at du omplanter dine nyindkøbte kaktus planter

Kaktus og planter har generelt godt af, at blive omplantet i nyt jord når du køber en ny plante eller kaktus til dit hjem. Vi kommer her med nogle gode fif når du skal omplante dine planter og hvilke potteskjulere og krukker du kan bruge for, at skabe et simpelt, nordisk og stilrent look med dine planter.

Omplantning – dette skal du bruge til plantningen af dine planter:

 

omplantning af planter - kaktus - shop online - plant dine planter kaktusjord^ Alt du skal bruge – Kaktusjord, din kaktus plante, avispapir (bladpapir, hvis du heller ikke har avispapir i hjemmet) en krukke og et viskestykke

 

omplantning af planter - plantning af kaktusplante kaktus kaktusser plantning plant^ Tag nogle stykker papir og hold det omkring kaktussen og tag forsigtig kaktussen ud af sin potte (eller brug viskestykken)

 

planter - omplantning af kaktusplanter - kaktusser - plantning - jord pasning af kaktus planter^ Tilføj lidt jord i din krukke og sæt din kaktus i – hold den mens du planter jord omkring den – tilsæt mere jord og pres det godt og forsigtigt omkring planten

 

omplantning af planter kaktus kaktusser plantning pasning af planter kaktusjord^ … og bum – din kaktus står både sund og flot – giv den en teske fuld vand og lad den stå i sollys

 

Hvorfor er det en god ide, at omplante dine kaktus planter?

 • Kaktusser har godt af, at blive omplantet 1 gang hver andet til trejde år – det er altid en god idé, at omplante når du har købt en ny kaktus, det er hvertfald med til, at skabe de bedste vilkår for, at dine planter vokser sig smukke.
 • Dine kaktus planter ser bare generelt flottere og sundere ud i et nyt og lækkert jord, hvis du spørger mig.
 • Ser din kaktus trist ud, eller føler du ikke rigtig den gør, som du gerne vil have, så kan dét at skifte jordet / omplante din plante faktisk gøre den helt sund og “rask” igen og måske få den til at vokse sig flot og pæn igen.

 


 

UASHMAMA Paperbags og Krukker fra OOhh – Lækre og stilfulde potteskjulere

Plant dine planter i lækre potteskjulere, poser, paperbags eller krukker der passer ind i din indretningsstil – vi er selv ret vilde med de super fine potteskjulere og krukker fra UASHMAMA og OOhh – du kan se hele vores udvalg af lækre krukker på webshoppen. Begge brands har fokus på bæredygtighed og producerer produkterne af genbrugsmateriale – UASHMAMA potteskjulerne har det lækreste læderlook, slidt og råt – og består egentlig af genbrugspapir og materiale – de er super nemme, at have med at gøre, du kan tilpasse størrelsen, næsten lige som du føler for.

 

paperbag uashama potteskjulere potter krukker kaktuskrukker opbevaringShop dine kaktusplanter online her – se hele vores udvalg af kaktus planter eller shop en nye potteskjuler / krukke.

 

Det absolut lækreste ved disse paperbags fra UASHMAMA er, at du også kan bruge dem til så meget andet – det er det rene “slå to fluer med et smæk” køb 🙂 – de er super fede til planter, men de kan altså også bruges til tusindvis af andre ting, f.eks. grøntsager, køkkensager, stearinlys, frugt, nødder, vatpinde – det er kun fantasien der sætter grænser. Få inspiration herunder i form af billeder til, hvad du kan bruge dine UASHMAMA bags til. – De tåler desuden en tur i vaskemaskinen, hvis der skulle være kommet snavs eller skidt på.

 

uashmama bag paperbag potteskjuler opbevaring poser papirspose uashmamaSæt magasiner i dine paperbags fra UASHMAMA, skønhedsprodukter, makeup eller stylingprodukter, vatpinde, kaktus, WC-papir eller hvad du ellers kunne bruge lidt opbevaringsplads til.

 

uashmama opbevaringsposer papirsposer paperbag uashmamaKrukke fra OOhh til venstre og UASHAMA paper bag til højre – Læg grøntsager og frugter i dine paperbags – brug dem til alverdens opbevaring.

 

Brug UASHMAMA poserne både indendørs og udendørs – vær dog blot opmærksom på, at poserne ikke er vandtætte og har derfor bedst af at stå udenfor mens det er godt vejr 🙂 – og stil en krukke / skål under din plante i posen, så du kan vande dem direkte istedet for, at skal have planten op af posen hver gang der skal vandes.

Hos Creadecor.dk har vi mange forskellige størrelser og farver i de fine papirsposer – det er vildt IN lige nu, med store planter i hjemmet, og her er disse lækre opbevaringsposer ret fine, at bruge som potteskjuler. Se hele vores udvalg af UASHMAMA bags – her kan du også læse mere omkring mærket UASHMAMA, som er en Italiensk familievirksomhed.

 

Paperbag black xlarge - potteskjuler - krukker - uashmama           Paperbag Grey xlarge - uashmama - potter krukker potteskjuler          Paperbag lightgrey Xlarge - krukker potter potteskjulere uashama grey

 

Vi håber du kunne bruge lidt af vores tips og tricks til omplantning af dine kaktus planter.

 

naturen-tendens-bolig-trends-2016

Bolig trends 2016 – 5 trends til din indretning

Vores 5 bud på 2016 bolig trends!


 

#1 – Naturen skal med indenfor!

Et af de helt store tendenser i 2016 er, at naturen skal bydes med indenfor i boligindretningen – grene, planter, råt træ – ja generelt naturen! Boligen skal stadigvæk være simpel og minimalitisk uden alt for mange unødvendige ting – Indret din bolig med lækre boligtrends – plakater med dyr, vand, skov og natur sat i en lækker træramme. Det skal være naturligt – originalt, lige som det nu er!

Simpel og skandinavisk indretningsstil er stadig IN!

Ta naturen med ind! – få ideer:

 • Råt træ er IN – lav dine egne diy møbler i træ!
 • Stil råt brænde i en fed kurv!
 • Træ rammer til dine plakater – Vi har flotte rammer i Ahorn, eg, fyr, valnød m.m. – se alle vores rammer
 • Indet med plakater med planter – Kasia Lilja og Martin Moore laver bl.a. lækre plakater med planter
 • Stueplanter / kaktus planter – du kan ikke få for mange og så er det sagt. Det er super hot at dekorere med planter i din bolig og de må gerne stå mange sammen – du kan lave dit helt eget hjørne eller en hel væg af planter i trækasser! Shop kaktus online
 • Køb trækasser til væggen eller stabel dem ovenpå hinanden – eller lav dine egne!
 • Træ træ træ – træ er naturligt og IN – bolig trend!
 • Jo mere hyggeligt og hjemligt du gør dit hjem, jo mere trygt og behageligt vil du føle det er at være der – det er dejligt når ens hjem rammer ens personlighed – det giver tryghed.
 • Shop billeder / plakater med natur og giv dine vægge dybde!

 

Havudsigt plakat Kornstraa plakat Fiskerbaad plakat Blomsterbundt - plakat

planter - omplantning af kaktusplanter - kaktusser - plantning - jord pasning af kaktus planter  stueplanter-bolig-indretning-trends

#2 – Bevar det lyse nordiske og skandinaviske look!

De hvide og lyse nuancer på væggene og generelt i hjemmene er stadig IN. En simpel indretning med lyse farver og flotte kontraster!

Fem hurtige fif til hvordan du holder dit hjem lyst, enkelt og nordisk

 • Køb ting til dit hjem i lyse nuancer og dusede farver
 • Brug træsorter, både lys og mørk træ er IN
 • 3 ting i forskellige højder ved siden af hinanden er altid en god idé

#3 – Med mørkt træ kan du skabe kontraster!

… Mørk træ bliver mere og mere populært, at bruge i bolig indretningen og har en super fed kontrast til det lyse og minimalitiske look. Det mørke træ giver en vis dybde i hjemmet og skaber virkelig et lækket robust og maskulint look! Det kan være et arbejdsbord, en natbord, en hylde eller hvad det end måtte være – det mørke træ skaber en vis charme og hygge! Det der også er ret lækkert ved træ er, at det har så meget struktur og originalitet i sig – det er svært at finde to stykker træ der er helt ens, og det er jo altså ret lækkert!

tag naturen med indenfor trends 2016 ta' naturen med ind

 

Mørk træ trends 2016 indretning Wood naturen skal med indenfor trends 2016


 

#4 – Støvet grøn

Støvet grøn er en af de store farver i 2016 – ja generelt fede grønne farver i boligindretningen. Så hvis du ikke allerede har malet væggen i en lækker støvet grøn, købt grønne lamper, indrettet med lækre kaktusplanter eller andre fede interior ting med farven grøn – så se at komme afsted, hvis du skal være med på tendenserne og 2016 bolig trends!

… med dusede farver i indretningen går du ikke helt galt i byen – f.eks. den støvede grøn, støvet blå eller helt lyse farver uden al for meget andet på. Bevar det lyse look i hjemmet – lyst er lækkert!

Giv dine vægge struktur.. rå vægge, mal grafiske og enkle linjer, eller mal væggene med en duset grønlig farve – er du typen der lige skal vænne dig til farver på væggene og synes det bliver lidt for meget med en hel væg i en farve så afmærk blot et lille område – en firkant i dit hyggeligste hjørne, over natbordet – mellem dine plakater på din billedvæg – eller hvor du nu lige synes. Det er kun fantasien der sætter grænser for din kreativitet! God fornøjelse med at gøre dit hjem mere hygggeligt!

 

Dusty green boligindretning

 


 

#5 – Kaktus og stueplanter ind i indretningen – jo flere jo bedre!

Den grønne trend fortsætter – det er ikke kun i 2015 den har været et hit – den er ikke sådan lige til at slå ned! Grønne stueplanter er et af de helt store tendenser til boligindretningen, de er vildt flotte og nemme at dekorerer med og fåes i alverdens typer, former, størrelser og grønlige nuancer. Det er som om vi alle tænker jo flere jo bedre! – Kaktusserne er virkelig lækre at indrette med både på altanen om sommeren, eller indenfor hele året rundt! Kaktussen er vildt nem, at passe – du kan få flere fif om hvordan du holder din kaktus smuk!

 

Kaktus planter til væggen

Hende Kasia Lilja, som vi er ret så glade for at have på webshoppen, laver super fede plakater til hjemmet – udover de her skønne kaktus plakater laver hun også motiverende og sjove plakater med tekst – se hele vores udvalg af den skønne kunstner Kasia Lilja. Plakaterne er simple og enkle og passer godt ind i den nordiske indretningsstil.

plakater med planter      cactus 3 - kasia lilja      Cactus 4 plakter med planter kasia lilja

 

Levende planter …åååh dén grønne farve! – man bliver jo helt glad i låget! Er det bare mig, eller gør den bare et eller andet godt ved en? – Det er en lækker tendens med de grønne planter i boligen – man kan bare ikke få for mange af dem! – shop kaktusser online vi har et fint udvalg af flotte og stikkende kaktusser – vi har udvalgt vores kaktusser ud fra hvilke vi selv godt kan li’ – vi håber det falder godt i jeres smag også! Der er ankommet bags / potter til kaktusserne – flotte lækre stofposer i kraftigt stof til at stille kaktusserne i – kommer i grålige nuancer og sort! Vi glæder os til at vise vores udvalg!

kaktus planter kaktusser cactus plants grønne planter plante kaktussen kaktusser

 

 

God fornøjelse med din indretning – vi håber du kunne bruge nogle af vores fif til din bolig!

 

 

 

boligindretning indretning bolig

Boligindretning – 5 tips til din indretning

Boligindretning – tips til din indretning

Er du også en af dem, der bruger meget tid i dit hjem og synes du også, at boligindretning er en vigtig del – find boliginspiration og få bolig ideer her på Creadecor. Følg vores råd og skab en harmonisk boligindretning med rene linjer og kontraster. Brug de populære grønne kaktusser i indretningen – Man kan ikke få for mange kaktus, både levende såvel som på plakater til væggen. Få inspiration til indretning herunder.

 

plakater-med-tekst

Simple living – Hold dit hjem simpelt

Elsker du også en simpel og stilren boligindretning? så er du ikke den eneste – langt fra, følg vores råd til at opnå et enkelt og stilfuldt hjem her.

 • Opnå et stilfuldt hjem – hold din indretning i afdæmpede farver
 • Simple living – Brug mantraet – less is more, ryd op og ud med alt det overflødige
 • Rene linjer og enkle kontraster, simple geometriske former og lyse farver er et kendetegn ved den simple indretning.
 • Grålige farver, lyse farver sammen med den sorte farve som kontrast – pift det lidt op med dusede og pastelfarver, som også giver en afdæmpet balance.
 • Less is more – keep it simple!

 


 

Indret med store plakater

Store plakater er blevet super hotte, at bruge i boligindretningen, se hele vores udvalg af store plakater. Store plakater er ikke bare populære at hænge på væggen, det er også IN bare at have dem stående på gulvet op ad væggen, eller på en robust hylde i hjemmet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet. Sæt de store plakater i rammer – Hos Creadecor har vi rammer i mange forskellige størrelser og farver, den største størrelse vi har er 50 x 70, se vores udvalg af store rammer. Vi sender alle rammer i godt pakkede og robuste papkasser med bobleplast og flamingo fyld.

 

store plakater

 


 

Billeder til væggen – få inspiration til din boligindretning

Opnå et enkelt, grafisk udtryk med din billedvæg:

 • Vælg ens farvede rammer til din billedvæg – det skaber en god harmoni og ensartethed. – Find din ramme.
 • Find en god balance i dine valg af farver – for at opnå det stilrene udtryk, så brug afdæmpede farver – hvid, grå, sort, dusede farver / pastel farver.
 • Lad én af farverne gå igen på nogle af plakaterne eller andre af dine interiør dele, det skaber en god sammenhæng.
 • Vælg eller find din egen favorit plakat til at starte med og læg den på gulvet og skab ud fra den en grafisk, harmonisk, personlig og balanceret billedvæg i dit hjem.
 • Skab en vis kant på din væg ved, at bruge grafisk print plakater der fremhæver linjer og kontraster.
 • Hvad er en billedvæg uden minimum én tekst plakat? – bland plakaterne så det til sammen skaber den gode harmoni på din billedvæg.
 • Lad billedvæggen være det eneste på din valgte væg – ellers kan der hurtigt komme til at ske for meget.
 • Skab en flot grafisk billedvæg – se vores udvalg af fede plakater til stuen

Fede plakater til din billedvæg

Find fede plakater der går godt i spænd med hinanden – vi har udvalgt tre plakater, som vi synes spiller godt med hinanden og som vil passe godt ind i en simpel boligindretning – de består hovedsagligt af afdæmpede farver, med den sorte ramme som kontrast.

Bland plakaterne i forskellige størrelser – a5, a3 og 50×70. Plakaten til venstre ‘Danmark’ er designet af Martin Moore – køb plakaten her, I midten øverst en fed plakat med tekst af Kasia Lilja, find plakaten her, nedenunder ‘Valmue’ som er en del af Martin Moores nye kollektion, find Valmue plakaten lige her, eller den fine ‘Mynte’ plakat, som også er designet af den populære Martin moore – find den her

 

plakater

 


 

Boligindretning med stueplanter

Er du også med på den grønne trend? – Vi er ganske enkelt vilde med grønne stueplanter og vi kan faktisk ikke få nok af dem! – Brug kaktus planter i din boligindretning – Grønne unikke og skulpturelle kaktus planter i alverdens forskellige størrelser, former og grønlige nuancer. Har du også manglet at kunne købe dine kaktusser online? – så kan du nu shoppe kaktus planter online

Grønne planter til stuen

Indret stuen med forskellige grønne planter og skab liv og stemning – Find dine grønne favoritter og skab personlig hygge i din stue. En af de helt gode ting ved kaktus trenden må siges at være, at kaktussen passer til ethvert temperament – den kræver ikke særlig meget pleje og pasning.

Du behøver hverken have venner eller søskende til at komme forbi for at vande, hvis du selv skal på ferie – kaktus planterne kan nemt holde flere uger uden at få vand, det anbefales faktisk at jorden skal tørre helt ud, inden hver vanding. Det er dog vigtigt, at dine kaktus planter får masser af sol – stil dem i en sydvendt vindueskarm hvor temperaturen og lysindfaldet er højt. Kaktus planterne bruges som en indendørs plante, men har også godt af at stå udenfor i solen, når temperaturen tillader det. Læs mere om grønne planter og hvordan du kan få din kaktus til at blomstre.

Kaktus planter til væggen!

Kan du heller ikke nøjes med de levende planter? – så er de flotte plakater med kaktus lige til dig! Plakaterne er designet af Kasia Lilja, se hele vores udvalg af plakater med planter

 

plakater med planter

Køb planter online hos Creadecor.dk

Køb dine kaktus planter online – Hos Creadecor kan du købe kaktus planter online – se størrelser, former og farver herunder eller se hele vores udvalg af kaktusser her.

kaktus

 


 

Ta’ naturen med ind i indretningen

Vores råd til en stilren og simpel indretning er, at bruge rolige farver der skaber harmoni i dit hjem. Bring naturen med ind i dit hjem, grene fra haven, skoven eller de trendy kaktus planter. Træ er blevet hot at bruge i indretningen, f.eks. diy møbler lavet af paller, hylder med læderrem eller bare stærk snor eller reb, det skaber en naturlig og rolig atmosfære i dit hjem. Ta’ naturen med ind i dit hjem og skab din egen personlige stil.

Konfirmationsideer - gave tips til konfirmanden

Find de gode konfirmationsgaver – gave tips til konfirmanden

Konfirmationsgave tips – find de perfekte konfirmationsgaver

Vi nærmer os foråret og samtidig tiden, hvor mange skal konfirmeres – det er en stor dag og det kan være virkelig svært, hvad man skal give i konfirmationsgaver til konfirmanden og hvor meget man skal give for.

Hvad giver man i gave til en konfirmation?

Ofte har de kære konfirmander som regel et par obligatoriske ting på ønskesedlen, så som penge, macbook og Iphone – men hvilke konfirmationsgaver kan du finde på, hvis du ikke lige har 5000,- at købe gave for.

Gaver til begge køn

 • Sjove gaver der får smilet frem
 • Oplevelses gaver
 • Penge – pakket ind på en sjov måde
 • Ting til værelset

Velovervejede og personlige konfirmationsgaver er altid en god idé, alle kan vel lide, at der er tænk lidt over hvad der gives i gaven, og oftes bliver modtageren faktisk rigtig glad, fordi det jo rammer plet. Det tager ikke lang tid lige, at gøre nogle tanker om hvad modtageren egentlig interessere sig for og godt kan lide.

 


 

 

Ideer til konfirmationsgaver til pigerne

Den gode konfirmationsgave til pigerne vil nok klart være en mere personlig og betænksom gave – der skal være lagt godhed i selve gaven og det er en god idé, at gøre sig nogle gode tanker omkring, hvad konfirmanden godt kan lide. Vi har lavet nogle bud på gode personlige gaver til pigen der skal konfirmeres.

Forkælelse – Wellness og massage og manicure

 • Hvem elsker ikke, at blive forkælet? – find et sted du selv kan lide og få lavet et gavekort på en specifik behandling. Ansigtsbehandling, masssage, fiskespa, fodbehandling, mani- eller pedicure.

Tur i biografen med veninderne

 • Gør det personligt: Find en film du ved konfirmanden gerne vil se og skriv en personlig hilsen ved gaven om, at du har valgt netop denne film, fordi…
 • Køb et gavekort: Så kan hun selv vælge hvilken film og hvem der skal med.

Gavekort til en bestemt butik

 • Køb et gavekort til en bestemt butik, som du ved hun elsker og tit shopper.

Bolig interiør – boligtilbehør til indretning af værelset

 • Plakater: Det er altid lækkert, at få gaver man kan pynte med på væggene i værelset – plakater er både hot og trendy at bruge i indretningen og man kan sagtens finde fine personlige plakater – du kan finde smarte plakater hos os, som måske vil falde i god jord hos konfirmanden, se hele vores udvalg af plakater – Vi har også mange flotte rammer – det vil virke godt med en plakat i ramme, så gaven føles færdig. – Vi pakker gaverne ind gratis og sender til dig.
  krystaller grafiske plakater julie munk
        plakater med planter valmue martin moore      krystal blå grafiske plakater julie munk
 • Pynteting til værelset: Køb små nipseting og dekorativt pynt til værelset.
 • Grønne planter: Grønne stueplanter og kaktusser

 

Skønheds produkter

 • Pafurme – find den gode pafurme – her må du spørge forældrene, hvad der falder i god jord.
 • Neglelak – find en neglelak i en flot nude farve.
 • Makeup – der findes mange forskellige produkter, hør forældrene hvad hun bruger mest.
 • Smykker – smykker er noget mange piger kan lide, at få i gave.

 

Læg et kort ved…. Vi havde forleden en bestilling, som skulle bruges til en konfirmationsgave, og vi synes simpelthen, at det var en helt kanon gaveidé – enten som plakat i en ramme eller som kort, med en sød og personlig tekst bagpå. De her a5 plakater med tekst, som er designet af Kasia Lilja, er simpelthen helt perfekte til konfirmanden på deres store dag, hvor der er blevet gjort så meget ud af både, hår tøj og makeup – de stråler jo.

 

ha en god dag      Ser godt ud - plakater med tekst      plakater med tekst vi har det godt


 

Ideer til konfirmationsgaver til drengene

Det er ikke altid lige let, at finde den gode gave til konfirmanden, derfor har vi lavet nogle tips til, hvordan du kan købe en god og betænksom gave til konfirmanden.

Fede drenge oplevelsesgaver

Elektronik

 • Det er en drengeting med det elektronik, kan de næsten få for meget? – det tror vi næbbe. Elektronik er hot til konfirmationsgaven.

Tøj 

 • Det er en ting både drenge og piger kan bruge, find noget smart tøj eller en fed butik og køb et flot sæt tøj eller et gavekort med en personlig hilsen.

Playstation eller computer udstyr og spil 

 • Mange drenge i konfirmationsalderen elske at spille playstation eller computerspil.

Sjove og drengede ting til værelset

 • Lækre og sjove plakater til værelset – Herunder har vi tre forslag på 3 plakater der kunne passe godt til en dreng i konfirmationsalderen. ‘Det er bare helt i hjorten” designet af Hipd, ‘Cepehå’ designet af Dialægt eller succulent #2, som er designet af Martin Moore – plakaterne sælges uden ramme, men det er en god idé at sætte plakaten i en ramme, så den er lige til at hænge på væggen.

Hjorten - sjove plakater med tekst designet af hipd      cph plakater med tekst dialægt      Plakater med planter succulent martin moore